ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Your Cart

GPS TRACKER

Η audiotuning από το 2009, παρέχει υπηρεσίες γεωεντοπισμού /GPS tracking σε εταιρείες και οργανισμούς με στόλους οχημάτων (ΙΧ , ΦΟΡΤΗΓΆ,ΣΚΑΦΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ) αποτελούμενους από ένα έως και 150 οχήματα,  για τον έλεγχο των δρομολογίων τους, αλλά και για λόγους ασφαλείας και συνέπειας των υπηρεσιών τους όπως και σε χιλιάδες ιδιώτες για λόγους ασφαλείας  των οχημάτων τους και των μελών της οικογένειας τους  είτε πρόκειται για  μοτοσυκλέτα ,σκάφος η αυτοκίνητο.

Η παροχή αυτής της υπηρεσίας, γίνεται μέσω των πλέον σύγχρονων συσκευών GPS tracker σχεδιασμένων από την audiotuning, οι οποίες βρίσκονται σε παραγωγή και μόνιμη εξέλιξη από το 2009.

Οι παραπάνω συσκευές διαθέτουν χαρακτηριστικά μοναδικά που τις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες  κοινές συσκευές του εμπορίου, τις κάνουν απόλυτα ασφαλείς, αξιόπιστες και σίγουρα πολύ πιο δύσκολες να παρεμποδιστούν κακόβουλα.

Για τον παραπάνω λόγο οι συσκευές μας καλύπτεται με εγγύηση άμεσης αντικατάστασης, εντός μιας ημέρας, καθόλη τη διάρκεια της συνδρομής των πελατών μας στην υπηρεσία. Ειδικότερα εντελώς δωρεάν για τα δύο πρώτα χρόνια και με ένα ελάχιστο συμβολικό κόστος για όλα τα επόμενα χρόνια.

Οι τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής για λόγους ασφαλείας δεν παρουσιάζονται εδώ ούτε γίνονται γνωστές στον πελάτη.

Οι πελάτες μας, ιδιώτες και επαγγελματίες απολαμβάνουν μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα ελέγχου των οχημάτων τους από τον υπολογιστή τους ή από το κινητό/tablet τους σε εφαρμογή android ή ios με άπειρες δυνατότητες ,

παραμετροποιήσιμη σύμφωνα με τις ανάγκες τους.


Για όποια πληροφορία θα χρειαστείτε για την παραπάνω υπηρεσία σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 5134 3 11 και ένας ειδικός σύμβουλος θα σας ενημερώσει και θα σας κατευθύνει σύμφωνα με τις ανάγκες σας